Skip to content
Skal du med på et inspirerende og hyggeligt male workshop sammen med andre kreative malesjæle ?
Du kan her tilmelde dig til både 1 og 2 dags workshops

Har du aldrig malet før eller ønsker du ny inspiration, tips tricks og gode ideer til at komme igang eller videre med maleriet… så er du kommet til det rette sted .
Det eneste du skal have er lysten til at male.
Jeg åbner nu op for fysiske male works shops og online male workshops

På de fysiske kurser er der plads til 6 – 8 kursister.
Hvis kurset er fyldt kan du skrive dig på venteliste her og blive kontaktet når jeg holder nye workshops .
Nu åbner jeg op for fysiske male workshop og jeg glæder mig.
Der vil være både 1 dags kursus samt 2 dags kursus i abstrakt maleri.
Vi vil være max 6 – 8 personer på hvert hold, så kan vi holde god afstand og der vil samtidig være god tid til at hjælpe og guide jer alle.
Kurserne foregår på sjælland og ved nok tilmeldninger kan det også foregå på fyn eller jylland.

På dette kursus vil jeg med simple teknikker, gennemgå hvordan jeg opbygger et maleri fra bunden og afslutter det.
Jeg viser dig hvordan du opbygger et abstakt maleri lag for lag og
jeg vil vise dig en masse gode tips og tricks samt teknikker undervejs.


Når dagen er omme vil du have et måske færdigt maleri med dig hjem, eller være godt klædt på til at færdiggøre det derhjemme, eller på 2 dags kursus kan du arbejde videre med det næste dag.


Lørdag d 11 .Dec. 2021 kl 10 -16

Søndag d 12. Dec. 2021 kl 10 – 16

1 – 2 lærreder af ønsket størrelse samt Maling pensler og hvad du ellers skal bruge skal du selv medbringe , jeg har bøtter til vand og vandforstøvere samt svampe og gulv staffelier.

Priser
1 dags kursus koster 1395 kr

2 -3 lærreder af ønsket størrelse samt maling pensler og hvad du ellers skal bruge skal du selv medbringe , jeg har bøtter med vand og vandforstøvere samt svampe og gulv staffelier.

Priser
2 dags kursus koster 2500 kr

Dette kursus henvender sig til både øvede og begyndere.
Jeg vil på dette kursus have foreberedt 1 Lærred til jer hver med en bund af struktur hvorpå jeg vil guide og vise jer hvordan i laver et maleri med en lækker 3D effekt
Når dagen er omme kan du tage dit helt eget kunstværk med hjem.

På kursus på 2 dage vil jeg have forberedt 2 lærreder til jer hver

Lørdag d. 27. Nov. 11 2021 kl 10 – 16
Søndag d. 28. Nov. 2021 kl 10 – 16

Der vil være kaffe / Te samt vand og lidt snack hele dagen – Frokost skal du selv medbringe.

Priser. 1 dags kursus koster 1595 kr inkl lærred
2 dags kursus koster 2995 kr inkl lærreder
På dette kursus viser jeg dig hvordan du kan arbejde med flydende akryl farver… det ender ud i det flotteste drømmende malerier. Kurset er for både øvet og begyndere…du skal blot have lysten til at ekperimentere med farverne.
Medbring gerne 4 lærreder da det går stærkt med disse malerier. Du skal også medbringe engangskopper – maling og hvad du ellers skal bruge …jeg har føntørrer og heatguns og vandforstøvere..

1 dags kursus fredag d 26. Nov. 2021 kl 10 – 16
Pris 1295 kr

Max deltager 6 – 8 pers.

Kurset henvender sig både til dig der aldrig har malet før og til dig der er øvet og bare mangler ny inspiration og liv til dit maleri. Bare lysten er der til at male.
For begyndere og øvede, hvor jeg viser dig med simple tekniker hvordan du bygger et maleri op fra bunden, jeg viser dig hvordan jeg arbejder mig igennem maleriet lag for lag, jeg vil undervejs give mine bedste tips og tricks til dig . Jeg viser dig hvordan jeg begynder og afslutter maleriet.
Her arbejder jeg med et maleri hvor bunden er med struktur og mix media, jeg viser dig en masse forskellige tips og tricks undervejs i opbygningen af maleriet, jeg viser dig også selve opbygningen af bunden i struktur Jeg arbejder med struktur tusch og kul og en masse andre spændende ting På denne workshop får du bare lyst til at komme igang med at skabe dit eget kreative maleri.
Kursus hvor jeg viser dig hvordan jeg arbejder med flydende maling og ender ud i smukke abstrakte malerier …jeg viser dig hvordan jeg kombinere flydende maleteknik med almindelig maleteknik.

Online kurser vil blive tilgængelige i januar måned.

Tilmeld dig her hvis du vil skrives op til online kursus

Enkelt undervisning kan foregå i hverdage eller weekend. Det koster 700 kr i timen, jeg anbefaler at du skal som min booker 3 timer da tiden flyver afsted.